Alınan bilgiye göre; Uyuştucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Sinanbey Mahallesi Refah Sokak üzerinde bulunan bir adreste uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit etti.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, KOM ve yunus ekiplerin desteğiyle söz konusu eve operasyon düzenledi.

Operasyonda, 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken; ikamet ve şahıslar üzerinde yapılan aramada 502,96 gram bonzai maddesi, 35 gram metanfetamin maddesi, 21 adet extazy hap, 2 adet hassas terazi, kuru sıkı tabanca ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 670 TL para ele geçirildi.

Karakola götürülen C.G., D.H., M.Ç., F. K., E.K., A.O.A., C.Ö., D.B., A.K., M.T.Ö., ve E.Ç., isimli şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden A.K.,'nin basit yaralama ve hırsızlık suçlarından, M.T.Ö.,'nün cezaevi firarisi ve uyuşturucu madde suçundan, E.Ç.,'nin ise aile mahkemesince aranması olduğu ortaya çıktı.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 şüphelinin tamamı adli kontrol şartıyla serbest kalırken; cezaevi firarisi suçundan aranan M.T.Ö., ile aile mahkemesince aranan E.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.