Kırmızı et üretiminde artış! Kırmızı et üretiminde artış!

TRAFİK IŞIKLARI ÇALIŞMASI YARIM KALDI

Ertuğrulgazi Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde yaşanan kazaların önüne geçebilmek için İnegöl Belediyesi, dört yolun kesiştiği kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulması için Ulaşım Koordinasyon Merkezine (UKOME) başvuruda bulundu.

İnegöl Belediyesinden gelen talebi değerlendiren UKOME, söz konusu yere sinyalizasyon kurulmasına karar verdi. Bu doğrultuda çalışma geçtiğimiz aylarda başladı. Yapılan çalışmayla trafik ışıkları konularak bölgede kavşak çalışması yapıldı. Ancak çalışma nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yarım bırakıldı.

YOLUN YARISI ÇAMUR İÇİNDE

Yolu kullanan araç sürücülere ise yarım çalan çalışma nedeniyle mağdur oluyor. Yolun yarısına asfalt dökülürken, çalışmanın yarım kalmasıyla yolun yarısı çamur içinde. Söz konusu yol tarlaya dönmüş durumda, çukurlarla dolu. Vatandaşlar yetkililerin duruma el atmasını talep ederek, çalışmanın bir an önce tamamlanmasını istiyor.

Haber hattımıza ulaşan bir okuyucumuz, "Ertuğrulgazi Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde kavşak çalışması 1 aydır yarım bırakılmış durumda. Yağmurdan sonra toprak yol iyice tarla gibi oldu. İnegöl Belediyesi, büyükşehir belediyesine havale ediyor" diyerek mağduriyetini dile getirdi.

SİZ DE HABER HATTIMIZI ARAYABİLİRSİNİZ

İnegöl'ün haber hattı: 715 30 57... Mail adresimiz: [email protected]

Bizi arayın, İnegöl'ün haberi olsun.

Haber hattımızda, şehrimizle alakalı tüm şikayet, talep ve görüşleri gündeme getiriyoruz.