Su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldüren şahıs tutuklandı Su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldüren şahıs tutuklandı

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde uzun yıllardır hizmet veren kuyumcu M.A., geçtiğimiz hafta dükkanına "cenazem var" yazısı astıktan sonra bir daha dükkanını açmadı. Bu olayın ardından, müşterileri, kuyumcu dükkanının önünde toplanarak durumu protesto etmeye başladılar.

"Cenazem var" Yalanı mı?

Mağdurların İddiaları

Mağdur olduklarını iddia eden birçok müşteri, M.A.'nın dükkanını açmaması ve kendisine ulaşılamaması üzerine endişelerini dile getiriyorlar. Özellikle yurt dışında yaşayan Türklerin de bu kuyumcuya yüklü miktarda altın ve para bıraktığı konuşuluyor.

Müşteri Çiçek Avcı'dan İtiraf

“Burası çok eski bir işletme şok içerisindeyiz... Bana çarşamba günü demişlerdi ama geldiğimde gördüğünüz gibi kapı duvar. Telefonları da açmıyorlar... İflas etmiş olabilirler kimsenin gırtlağına yapışmıyoruz bize açıklama yapsınlar. Ben kendilerini 25 yıldır tanıyorum. Şu an şaşkınlık içerisindeyim öyle insanlar değillerdi."

M.A.'nın durumu ve mağdurların tepkisi, Bahçelievler halkı için büyük bir şok ve hayal kırıklığı olmuştur. İlerleyen günlerde bu konuda neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Editör: Fırat Çelik