Yenişehir Belediyespor Voleybol Takımı, 2026-2027 sezonunun ilk karşılaşmasında Çekirge Spor Salonu’nda Güner Karakaya Spor Kulübü ile karşılaştı. Rakibine set vermeyen sarı-lacivertli ekip, mücadeleyi 3-0 kazanarak sezona galibiyetle başladı.

Karşılaşmanın ilk setinde üstünlük sağlayan Yenişehir Belediyespor, seti 25-19 kazandı. İkinci sette de oyun üstünlüğünü sürdüren ekip, 25-20’lik skorla durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü sette farkı açan Yenişehir Belediyespor, 25-14’lük skorla seti kazanarak karşılaşmayı 3-0 tamamladı.

Başkan Ercan Özel’den takıma tebrik

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, sezonun ilk maçında alınan galibiyetin ardından sporcuları ve teknik ekibi kutladı.

Özel, “Voleybol takımımız sezona güzel bir başlangıç yaptı. Güner Karakaya Spor Kulübü karşısında ortaya koydukları mücadele ve aldıkları 3-0’lık galibiyet dolayısıyla sporcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. Yenişehir sizinle gurur duyuyor” ifadelerini kullandı.

Sıradaki rakip YSK Yıldız Spor

İlk haftayı galibiyetle tamamlayan Yenişehir Belediyespor, sıradaki karşılaşmasında YSK Yıldız Spor’u kendi sahasında ağırlayacak.

Mücadele, 30 Eylül Çarşamba günü saat 19.00’da Yenişehir Spor Salonu’nda oynanacak. Sarı-lacivertliler, sezonun ilk iç saha karşılaşmasında galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak.

Kaynak: İHA