Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Partinin kurucuları arasında yer alan Pamukçu, son genel seçimlerden sonra partinin kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını belirterek, bu kararı aldığını ifade etti. Pamukçu, mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde partinin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancıyla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini vurgulayarak, bu durumun beklentilerinin boşuna olduğunu gösterdiğini belirtti. İstifa kararını saygıyla kamuoyuna sunduğunu belirten Pamukçu, partisinden ayrıldığını duyurdu.
 

İŞKUR'dan Gelecek Meslekler Raporu: Hangi İşler Yükselişte? İŞKUR'dan Gelecek Meslekler Raporu: Hangi İşler Yükselişte?

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu partiden istifa ettiğini duyurdu. Pamukçu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

  • "Kurucusu olduğum Partimizin son genel seçimlerden sonra Kuruluş İnancı ve Felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim.Bugüne kadar aklı selimin avdet edeceğini ümitle bekledim. Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de Partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir. Bilvesile partimizden istifa ettiğimi saygıyla bilgilerinize sunarım"

Editör: Fırat Çelik