Antalya'da kısa süre önce evlenen ve düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni, 26 yaşındaki hemşire eşini çok sayıda satır darbesi ile öldürdü.
Olay, Kepez ilçesi Gazi Mahallesi 6549 Sokak’ta bulunan bir apartmanda, dün gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Kısa süre önce resmi nikah kıyan ve düğün hazırlıkları yapan çiftin, maddi sorunlar nedeniyle bir süredir tartıştığı öğrenildi.
Çift arasında yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Komşuların kavga seslerini duyarak polise ihbarda bulunması üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.
Polis ekipleri eve girdiklerinde, Sevcan Demir Sakman’ı kanlar içinde yerde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, genç hemşirenin sırtında, karnında ve vücudunun birçok yerinde satır darbeleri bulunduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.
İddiaya göre, Halit Can Sakman da bıçaklı saldırı nedeniyle yaralanmıştı. Polis ekiplerine teslim olan saldırgan, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Gözü Yaşlı Annenin Feryadı: "Delik deşik etmiş yavrumu!"
Olayın ardından genç hemşirenin cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kızının ölüm haberini alan anne, morg önünde sinir krizi geçirerek "Gözü açık gitmiş, delik deşik etmiş yavrumu!" diyerek feryat etti.
Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Sevcan Demir Sakman’ın cenazesinin Hatay’ın İskenderun ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.