İstanbul Eyüpsultan'da, 17 yaşındaki T.C. isimli sürücünün yönetimindeki lüks cip, emniyet şeridinde arızalanan ATV araçlarını kontrol eden gruba çarparak 1 kişinin ölümüne ve birden fazla kişinin yaralanmasına sebep oldu. Olay, 1 Mart Cuma günü gece saatlerinde Davutpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Kaza sonrası, genç sürücü ve yazar olan annesi Eylem Tok, olay yerinden kaçarak Mısır'a gitmişlerdir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, hem sürücü T.C. hem de annesi Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi.

Kazaya karışan grup, 3 ATV aracıyla gece gezintisine çıkmışken, araçlardan birinin arızalanması üzerine emniyet şeridinde durmuştu. Grup, arızalı aracı kontrol ederken, Oğuz Murat Acı, diğer araçların sürücülerini uyarmak için bir ATV'nin ışıklarını açmaya çalıştı. Bu sırada T.C'nin kontrolündeki lüks cip, gruba çarptı ve sulama kanalına düştü. Kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken, diğer dört kişi yaralandı.

Kaza sonrasında genç sürücü T.C., annesi Eylem Tok tarafından olay yerinden kaçırıldı ve sonrasında yurtdışına çıkış yaptıkları tespit edildi. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken, yazar Eylem Tok ve oğlu T.C.'nin bulunması ve yargı önüne çıkarılması için gerekli işlemler yürütülmektedir.

"Büyük İndirim" Diyen Marketin 40 Kuruşluk Fırsatı Sosyal Medyada Tepki Çekti "Büyük İndirim" Diyen Marketin 40 Kuruşluk Fırsatı Sosyal Medyada Tepki Çekti


Yazar Eylem Tok dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Her gün 'Lütfen Türkiye'ye dönelim ve ben cezam ne ise onu çekeyim, ben bir aileyi dağıttım' diye ağlıyor. Hiçbir zaman burada kalmak, bu suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadı onun. Ama annelik iç güdüsü, lütfen beni de anlayın. Ben olay yerinde insanların telefonlarını da toplamadım, bunlar doğru değil. Çok çok üzgünüm. Oradaki tüm çocuklar bizim de çocuklarımız, kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi