İYİ Parti İlçe Başkanı Fikret Fidan yazılı açıklamasında şunları dile getirdi;

"Tüm çağdaş eğitim sistemlerinde kabul edildiği üzere, ailede başlayan eğitim okulda öğretmenler eliyle çocuklarımız yetişkin birer birey olana kadar devam etmektedir. Bu sürecin kahramanları ise bir mum misali kendisi erirken çocuklarımızı ve geleceğimizi aydınlatan öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizin ve dolayısı ile geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi Cumhuriyetimizin ilk hedefleri arasında yer almıştır."

Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

"Özellikle son yıllarda çocuklarımızın eğitimine ve öğretmenlerimize verilen değerin azaldığını üzülerek görmekteyiz. Öğretmen Liselerinin kapatılması da yapılan hataların başında gelmektedir. Aynı şekilde, her bakan değiştiğinde eğitim sisteminin de değiştirilmesi eğitim sistemimizde "sistemsizliğin" egemen olmasına sebep olmuştur. Bu 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün, her 24 Kasım'da olduğu gibi kuru tebrik mesajları ile geçirilmemesi ve öğretmenlerimizin ve eğitimimizin sorunlarına samimi ve gerçekçi çözümler bulunmasını temenni ediyor ve iktidardan gerekli adımları atmasını bekliyoruz."

"Yeni nesil, öğretmenlerin eseri olacaktır! Sorunlarla boğuşan sanatçının eserinde yaşadığı sorunların izinin kalacağı unutulmamalıdır! Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, şükranlarımızı sunuyorum. Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başında şehit olan öğretmenlerimiz ve ahirete göçmüş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz."

????????