Madımak toplarken kaybolan 90 yaşındaki adamı arama çalışmaları sürüyor Madımak toplarken kaybolan 90 yaşındaki adamı arama çalışmaları sürüyor

Van'da gerçekleştirilen asayiş operasyonlarında geçen hafta gözaltına alınan 49 şüpheliden 7'si tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda yapılan operasyonlar, şehir genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre, 4-10 Mart tarihleri arasında Van genelinde yoğunlaştırılan asayiş operasyonlarında 67 bin 157 kişi sorgulandı ve 64 bin 733 araç kontrol edildi. Bu operasyonlar neticesinde farklı suçlardan aranan 49 şüpheli şahıs yakalandı.

Yakalanan şüphelilerden 7'si adli makamlara sevk edilerek tutuklanırken, diğerleri ise adli süreçlerinin tamamlanması için ilgili mercilere teslim edildi. Operasyonlar kapsamında ele geçirilen deliller ve yapılan detaylı soruşturmalarla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü operasyonlar, bölgedeki suç oranlarını azaltma, suç işleyenlerin adalete teslim edilmesi ve vatandaşların huzur içinde yaşamasını sağlama amacıyla sürdürülüyor. Kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması için kararlı bir şekilde çalışmalarına devam eden güvenlik güçleri, halkın desteğiyle birlikte şehirdeki suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: AA