24 Kasım Öğretmenler Günü, eğitim camiasının kıymetli mensuplarını onurlandırma ve teşekkür etme fırsatı sunuyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı da bu anlamlı günde öğretmenlere özel bir jestte bulunarak 27 bin öğretmene kitap hediye etti. Van Valisi Balcı, "Kitap Van Projesi" kapsamında başlattığı bu çalışma ile hem öğretmenlere moral verdi hem de şehri kitaplarla buluşturdu.

27 Bin Öğretmene Kitap Hediyesi:

Van Valisi Ozan Balcı, eğitime olan katkılarıyla tanınan bir isim ve bu sefer de öğretmenlere özel bir jestle gündemde. Öğretmenler Günü dolayısıyla Van'da görevli 27 bin öğretmene kitap hediye ederek eğitime olan desteğini bir kez daha gösterdi. Bu anlamlı hediye, Van Projesi kapsamında alınan 3 milyon kitapın bir parçası olarak öğretmenlerle buluştu.

Moral ve Teşekkür:

Vali Balcı'nın öğretmenlere kitap hediyesi, öğretmenler gününü anlamlı bir şekilde kutlamasının yanı sıra eğitime verdiği önemi bir kez daha vurguluyor. Hediye kitaplar, il ve ilçe müdürlükleri aracılığıyla öğretmenlere ulaştırılırken, kentin kırsal bölgelerinde görevli öğretmenlere ise posta yoluyla gönderildi. Bu güzel jestle öğretmenlere moral olunurken, eğitim camiasının katkıları takdirle karşılanıyor

Kaynak: