Bursa

Uzaktan eğitimden sonra uzaktan tanıtım

Kendi sistemi olan UZEM ile öğrencilerin eğitimlerini dakikası dakikasına gerçekleştiren Özel Altınşehir Okulları, şimdi de uzaktan tanıtım hizmetiyle öğrenci ve velilere hizmet vermeye başladı.

Abone Ol

Sistem hakkın bilgi veren Sezer, “Okulumuz hakkında bilgi almak isteyen veliler www.altinsehirokullari.com sitesine girerek ön görüşme formunu dolduruyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra velilere hangi birim için görüşme talebinde bulunduysa o birimle ilgili bir video gönderiliyor ve velilerimizin formda belirttikleri gün ve saat ne ise o saatte ilgili idarecilerimiz başvuruda bulunan velilerimize ulaşarak canlı ve görüntülü görüşmelerini gerçekleştiriyor. Her veli ile bireysel görüşme gerçekleştiriyoruz. Sistemimiz anaokulu-ilkokul- ortaokul-fen ve Anadolu lisesi ile bütün kademelerimizi kapsıyor. Yani okulumuz hakkında bilgi almak isteyenler evlerinden çıkmadan uzaktan görüntülü ve canlı yapılacak görüşme ile okulumuz hakkında bilgi alabiliyor ve kayıt yaptırabiliyor” diye konuştu.
Sezer, sözlerini şöyle tamamladı: "Okulların yüz yüze eğitime geçmesinin ardından veli ve öğrencilerin beklentilerinin üzerinde olmanın gururu ile okulumuzda onları karşılayacağız."