Osmaniye’de zincirleme kaza! 1’i çocuk 2 ölü, 7 yaralı
Osmaniye’de zincirleme kaza! 1’i çocuk 2 ölü, 7 yaralı
İçeriği Görüntüle

Uşak’ta kanalizasyon hattında bulunan 4,5 aylık ceninin kime ait olduğu, polis ekiplerinin titiz ve dedektif titizliğindeki çalışmasıyla 2 gün içinde çözüldü. Gözaltına alınan 25 yaşındaki kadın, düşük yaptığını öne sürerek ifade verdi ve serbest bırakıldı.

A W592298 08

1 Aralık’ta Ünalan Mahallesi 3 Nisan Sokak’ta kanalizasyon tıkanıklığını gidermek için çalışma yapan belediye ekipleri, hat içerisinde cenin bulunca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Cenin, incelemelerin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ceninin kaynağını bulmak için kanalizyondan atık veren 49 daireyi tek tek belirledi. Ardından İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli şekilde o dairelerde yaşayan hamile kadınlar tespit edildi. Otopsi sonucunda ceninin 4,5 aylık olduğunun belirlenmesi üzerine, hamilelik süresi buna uyan 25 yaşındaki B.E.’ye ulaşıldı.

A W592298 01

Gözaltına alınan kadın, ifadesinde erkek arkadaşından hamile kaldığını, tuvalette rahatsızlanıp düşük yaptığını söyledi. B.E., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA