Gemlik Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'na 2500 sporcu katıldı.

Çakır Spor Kulübü de 8 sporcuyla şampiyona da yer aldı.

SIRBİSTAN'A GİDECEK

Kıran kırana geçen Türkiye Karate Şampiyonası 5 gün sürdü. Yıldızlar kategorisinde 2005 doğumlu müsabakalarında Çakır Spor Kulübü sporcusu Esin Vataner, tatamiye çıkarak büyük bir mücadele gösterdi.

Grubunda 6 maç yaparak finale çıktı. Finalde İstanbullu rakibini 3-0'lık skorla yenerek Yıldız Kızlarda Türkiye Şampiyonu olarak kürsüye çıktı.

Şampiyon olan sporcular milli takıma girerek mayıs ayında Sırbistan'da yapılacak Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

ŞANSSIZ ŞEKİLDE 5.OLDU

Milli Antrenör ve Avrupa hakemi olan Cemil Çakır, yaptığı açıklamada;

Süper Lig'de 34. hafta görünümü Süper Lig'de 34. hafta görünümü

"Şampiyonada birinci olan sporcular Sırbistan'da yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonasında Kulübümüzü ve İnegöl'ümüzü Türkiye adına temsil edecektir.

Burada inşallah Esin Vataner sporcumuzdan bir şampiyonluk bekleyip; İstiklal Marşımızı dinlettirip bayrağımızı zirveye çektirecektir.

Ayrıca şampiyonada şansız bir şekilde 3'lük maçında yenilen Yusuf Çakır 5.olarak şampiyonayı bitirdi. O da Karadeniz ve Hazar ülkelerinde İnegöl'ümüzü temsil edecektir" ifadelerini kullandı.

BÜYÜKLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Antrenör Cemil Çakır bu başarıların tesadüf olmadığını gösteren sporcularının ciddi bir çalışma içinde hazırlandıklarını belirterek; "Büyüklerimizden destek bekliyoruz" dedi.