Karalar Mahallesi'nde yaşanan trajik bir traktör kazası, Z.S. (59) isimli bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Eşiyle birlikte odun keserken elbisesini traktörün şaftına kaptıran Z.S., ağır yaralandı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Traktör Kazasının Ayrıntıları

Z.S., eşiyle birlikte çalışırken meydana gelen kazada traktörün şaftına elbisesini kaptırarak ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, yaralıyı hemen Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti

Kurtarma Çabalarına Rağmen Acı Son

Yaralı Z.S., Karasu Devlet Hastanesi'nden Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki hayatını kaybetti.

Bu üzücü olay, traktör ve ağır makinelerle yapılan çalışmalarda alınması gereken güvenlik önlemlerinin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Kazanın detayları ve alınması gereken önlemler konusunda incelemeler devam ediyor.

Editör: Abdullah Argun