Afyonkarahisar'ın TFF 2. Lig takımlarından Afyonspor, uzun süredir yaşadığı ekonomik sıkıntıların pençesinde zorlu bir maçı daha geride bıraktı. Ancak bu seferki mücadele sadece saha içinde değil, ekonomik sıkıntılar nedeniyle dış sahalarda da yaşandı.

TFF 2. Lig'de ilginç olay Futbolcular maça yürüyerek gitti

Afyonspor'da Ekonomik Kriz Futbolcuları Yürüyerek Stada Taşıdı

Kulübün ulaşım ihtiyacını karşılayan otobüs firması, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Afyonspor'un futbolcularını stada taşımayı reddetti. Bu olay üzerine futbolcular, otellerinden kalkıp, Zafer Stadı'nda oynayacakları 1461 Trabzon maçına taraftarların yanında yürüyerek gitmek zorunda kaldılar.

TFF 2. Lig'de ilginç olay Futbolcular maça yürüyerek gitti

Afyonspor'da Ekonomik Kriz: Otobüs Sorunu ve Güvenlik Çıkmazı

Ekonomik sıkıntıların bir diğer yansıması ise güvenlik şirketiyle yaşandı. Güvenlik şirketi de parasını alamadığı için maçta görev almayı reddederken, stadın iç ve dış güvenliği polis ekipleri tarafından sağlandı.

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

TFF 2. Lig'de ilginç olay Futbolcular maça yürüyerek gitti

Futbolcuların Yürüyüşü ve Güvenlik Sorunu: Afyonspor'un Zorlu Günleri

Teknik Direktör Turan Saltık, yaşanan olayı değerlendirirken, daha önce mali krizlere maruz kaldıklarını ancak bu seferki durumun ilk kez gerçekleştiğini belirtti. Saltık, "Futbol için, şehrimiz için ve oyuncularımız için bu durum çok kötü. Ne olduğunu bilemediğimiz bir olay var. Maçtan sonra umarım bu olayı çözmek için yönetimle konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Afyonspor'un Zorlu Maç Günü: Otobüs Krizi ve Güvenlik Tehlikesi

Maç öncesinde yaşanan bu olaylar, Afyonspor'un içinde bulunduğu ekonomik krizi bir kez daha gündeme getirdi. Kulüp yönetimi ve oyuncular arasında yaşanan bu tür sorunların çözümü için atılacak adımlar, gelecekteki maçlarda nasıl bir tabloyla karşılaşılacağını da belirleyecek gibi görünüyor. Futbolseverler ise bu tür durumların, sporun ve takımların geleceği için üzücü bir tablo oluşturduğunu düşünüyor.

Editör: Şaban Kılıçcı