Özellikle ahlaki ve manevi eğitimlerin verildiği etkinliklerde, yüzme, gezi, piknik, futbol, playstation, at binme, yarışmalar, sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirildiğini belirten AGD İnegöl Şube Ortaokullar komisyon başkanı Mücahit Şahin:

HEM TATİL YAPTILAR HEM EĞLENDİLER

"Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yaptılar hem de temel dini eğitimler aldılar. Yaz Etkinliklerimizde bizi tercih eden velilerimize ve geleceğimizin teminatı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekiniz, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir insan yetiştiriniz şiarıyla hareket ediyoruz. " dedi.

K.KERİM DE ÖĞRENDİLER

Etkinlikler kapsamında Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi ve temel dini bilgilerle ilgili deneme sınavı gibi yarışmalar düzenlendiğini de kaydeden Şahin,

MSB'den anneler için videolu paylaşım MSB'den anneler için videolu paylaşım

"öğrencilerimizi birçok sürpriz hediyeler verildi. 9 hafta süren etkinliklerimize 7 noktada 400 öğrenci katılım sağladı. Yaz Etkinliklerimize katılım sağlayan tüm öğrencilere sertifikaları verildi." Dedi.