Sakarya’nın Kocaali ilçesinde meydana gelen olayda, eşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Alandere Mahallesi 536. Sokak’ta yaşanan olayda Fatih Yılmaz (44), çocuklarının gözü önünde tartıştığı eşi Alev Yılmaz’ın (37) boğazını kesti. Şahıs daha sonra aynı bıçakla kendi boğazını keserek intihar etti.
İddiaya göre olay sırasında evde bulunan 13, 12 ve 8 yaşlarındaki çocuklar büyük panik yaşadı. 13 yaşındaki çocuğun durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, Fatih Yılmaz ile Alev Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından çiftin cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.
Olay sırasında evde bulunan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.




