Alışveriş severler için sevindirici haberler var! Tarım Kredi Marketleri, 2024 yılının ilk büyük indirim kampanyası "Aldıkça aldırtan fiyatlar"ı duyurdu. 6 Ocak'ta başlayan ve yalnızca 7 gün sürecek bu indirimler, onlarca üründe ciddi fiyat düşüşleri getiriyor. İşte o heyecanla beklenen indirimli ürünlerin listesi...

Yılın İlk Büyük Kampanyası Başladı

Tarım Kredi Marketleri, enflasyonla mücadelede önemli bir adım atarak yılın ilk indirim kampanyasını başlattı. Onlarca çeşit üründe geçerli olacak bu indirimler, tüketicileri kaliteli ve uygun fiyatlı alışveriş yapmaya davet ediyor. Ancak unutmayın, bu fırsatlar sadece 7 gün sürecek!

Hafta Sonuna Özel ve Hafta Boyu İndirimler

Tarım Kredi Market, iki ayrı indirim dalgasıyla tüketicilerin karşısına çıkıyor. Hafta boyunca sürecek genel indirimlerin yanı sıra, hafta sonuna özel indirimler de dikkat çekiyor. Ayçiçek yağı, kuru bakliyat, sucuk ve turşu gibi günlük tüketim ürünlerindeki indirimlerin yanı sıra, hafta sonu için özel olarak seçilen manav ürünlerinde de cazip fiyatlar sunuluyor.

İndirime Giren Bazı Ürünler ve Fiyatları

İşte Tarım Kredi Marketlerinde indirime giren bazı ürünler ve fiyatları: - Kuru soğan: 7,50 TL - Portakal: 12,50 TL - Limon: 13,90 TL - Salatalık: 22,90 TL - Armut: 26,50 TL - Yerli muz: 26,70 TL Ve daha birçok üründe inanılmaz indirimler sizi bekliyor.

Yılın ilk büyük indirim kampanyasıyla Tarım Kredi Marketleri, tüketicilere hem ekonomik hem de kaliteli alışverişin kapılarını aralıyor. Fırsatlar dolu bu 7 günü kaçırmayın ve alışveriş listenizi hazırlayarak en yakın Tarım Kredi Marketine uğrayın!

Tarım Kredi Marketleri 1

Kurban Bayramı İkramiyesi Belli Oldu: Emeklilerin Hesabına Yatacak! Kurban Bayramı İkramiyesi Belli Oldu: Emeklilerin Hesabına Yatacak!

Tarım Kredi Marketleri'nde Yılın Dev İndirim Fırtınası Başladı! 2

Tarım Kredi Marketleri'nde Yılın Dev İndirim Fırtınası Başladı! 3

Tarım Kredi Marketleri'nde Yılın Dev İndirim Fırtınası Başladı! 4

Editör: Umut Gökdaş