TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor bu senede ekranlarda olacak. Acun Ilıcalı bu sene Survivor Allstar yarışması için katılacak olan yarışmaları tek tek açıklamaya başladı. En son katılım sağlayan yarışmacı ise herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Yeni sezonun Ocak ayında başlayacağı düşünülen yarışma programı oyuncuları tek tek belirleniyor. Acun Ilıcalı’nın yapımını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor Allstar’a katılacak isimleri açıklamaya devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yarışmaya yeni dahil olacak o isim belli oldu.

Weltew Home, Survivor All Star Programında! Weltew Home, Survivor All Star Programında!

Survivor yarışması yorumcularından Hakan Hatipoğlu kadroya girdi

2024 sezonunda başlayacak olan Survivor Allstar yarışması için katılacak olan Hakan Hatipoğlu’nu, Acun Ilıcalı şu şekilde duyusunu yaptı: “ Senelerdir Survivor yarışmasının yorumcusu olan Hakan Hatipoğlu, kadroyu açıkladıktan sonra “ Benimde orda olmam gerek” dedi ve bizde bunu canı gönülden kabul ettik. Yarışmamıza çok güzel yorumlar katan Hakan’ın parkurlarda göstereceği performansı sabırsızlıkla bekliyorum. Eminim ki Hakan Hatipoğlu Survivor Allstar’a enerji ve neşe verecek.” yorumlarında bulundu.

Editör: Fırat Çelik