Şehitleri Anma Oryantiring Türkiye Şampiyonası, 23-24 Aralık 2023 tarihinde Muğla’da gerçekleştirildi. 109 kulüpten 1027 sporcunun katıldığı Şehitleri Anma Oryantiring Türkiye Şampiyonasında İnegöl Belediye Spor Kulübü de yerini aldı.  

Bld (2)-13

Şampiyona sporcuların teknik yeteneklerini ortaya koydukları zorlu parkurda gerçekleşirken, 2 gün boyunca heyecan dolu anlara sahne oldu. Oryantiring sporunun meraklıları da Ula ilçesi çevresindeki ormanlık alanda düzenlenen yarışları izlemek ve sporculara destek olmak için bir araya geldiler.

Bld (3)-13

3 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU, 6 TÜRKİYE 2’NCİLİĞİ İNEGÖL’E GELDİ

İnegöl Belediyesi Oryantiring Takımı, şampiyona sonunda 9 Türkiye Derecesi Madalyasıyla yarışmayı tamamlamayı başardı. İlk gün orta mesafe yarışmasında; Azra Coşkun, Rabia Aslan ve Melek Tekin kendi kategorilerinde Türkiye 2’ncisi olmayı başardılar.

İnegöl'de Hava Nasıl? Sıcaklık Artacak mı? İnegöl'de Hava Nasıl? Sıcaklık Artacak mı?

Bld (4)-12

İkinci gün sürat yarışmasında ise; Azra Coşkun, Melek Tekin ve Rüzgar Efe Ateş kendi kategorilerinde Türkiye şampiyonu olmayı başardılar.

Bld (5)-8

Semih Kaya, Rabia Aslan ve Hatice Erva Yeni ise Türkiye ikincisi olarak yarışmayı tamamladı. İnegöllü sporcular, takımlarını zirvede temsil etti.

Bld (6)-4

Editör: Umut Gökdaş