Dün İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağında yaşanan hayvanları ses tabancası ile korkutma işlemi sırasında çekilen video sosyal medyada gündem olmuştu.

Bu görüntüler sonrası eylemi gerçekleştiren personelin iş akdine son verilmişti. Yaşanan bu süreçten sonra kendini hayvan sever olarak tanıtan sözde hayvan sever İnegöl için sarf ettiği sözler ilçe halkının tepkisini çekti.

Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu

İŞTE TEPKİ ÇEKEN O PAYLAŞIM

Fransa'da yaşadığı öğrenilen bu sözde hayvan sever İnegöl'den adam çıkmayacağını iddia ederek "İnegöl Belediyesinin bu kaçıncı vukuatı? Yazıklar olsun. Geçtiğimiz yıllarda sabıkalı birinin tüfekle barına içinde katliam haberinden tutun da kamyonet içinde havasızlıktan ölen onlarca hayvana kadar birçok çirkin haberlerle gündeme geldi bu belediye ve asla iyiye gidişleri yok. Ne halkı ne belediyesi hayvan sevmez. Yaratılanı yaratandan ötürü sevmek cümlesi bu lanetli ilçede bilinmez. Bursa'da bir deyim vardır. İnegöl'den ve Yenişehir'den adam çıkmaz derler. Gerçekten 'de öyle.. Allah'ın laneti bu kötü tohumların üzerine olsun. Bir depremle yerle ir olun enkaz altında bir köpek burnu görmek için dua edin altınıza işeyin. Allah'ın bile vazgeçtiği lanetliler sürüsü'"

Kaynak: İnegöl Online