14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi siyasi partiler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti İnegöl ilçe teşkilatı Deydinler Mahallesi’nde yaptığı ziyarette konuşan ilçe başkanı Mustafa Durmuş “Çok önemli bir seçime gidiyoruz. 2001 yılında kurulup 2002 yılında iktidara geldik 21 yıldır bu aziz millete hizmet ediyoruz. Sizlerin destekleriyle bütün seçimlerden birinci parti olarak çıktık. Bu seçim önceki seçimlerden daha önemli bir seçim. Türkiye yüzyılının giriş arifesinde çok önemli bir seçime geldik. Eskiden herkes genelkurmay başkanının adını Kara kuvvetleri komutanın adını bilirdi. Şimdi burada soralım Genelkurmay'ın Başkanı kim Kara kuvvetleri komutan kim kimse bilmez. 2002'de iktidara geldiğimizde vesayet odaklarının sonlandırdık. Türk milletinin ensesine vur ekmeğini almak istemişlerdi. Recep Tayyip Erdoğan buna son verdi. Sayın cumhurbaşkanımıza milletimiz hep destek verdi. Eşi başörtülü Cumhurbaşkanı istemiyorlardı. Kamuda özelde kimsenin birbirinden ayrımcılığı olmamasını gösterdi bu sorunların hepsini sonlandırdık. 15 Temmuzda ne yapmak istediklerini gördük sayın cumhurbaşkanımız dirayet gösterdi. 2018'de kur darbesi yapmaya kalkıştılar. 2019'da pandemi tüm dünya zora girdi. Sonrasında Ukrayna Rusya savaşı çıktı. Bu savaşta ülkemize önemli görevler düştü. 86 yıl sonra kılıç hakkımız olan Ayasofya Camisi sayın cumhurbaşkanımız önderliğinde tekrar cami olarak açıldı. Yıllardır yerli araç hayalimiz vardı, bu hayalimizi de gerçekleştirdik. Milli savunma sanayimizden tutunda diğer tüm sektörlerde dışa bağımlı değil kendimizin ürettiği birçok icadı gerçekleştirmiş olduk. Bakın İHA’larla SİHA’larla terör örgütünü bitirme noktasına geldik.”

DOĞALGAZ 1 YIL BOYUNCA MUTFAKTA ÜCRETSİZ

Bulunan doğalgazın 1 yıl boyunca mutfaklarda ücretsiz olacağını ifade eden Durmuş “ Doğalgaz bulmak bizim için hayaldi. 32 aylık rekor bir sürede doğalgazı bulduk işledik arife gecesi ilk meşalemizi yaktık. İlk bir ay tüm konutlarda ücretsiz 1 yıl boyunca da su ve mutfakta ücretsiz. Bu doğalgaz rezervlerinden aldığımız bütçe ile Aile ve Gençlik Bakanlığı kurulacak ve milli gelire yansıyan bu gelir vatandaşın cebine yansıyacak.”

MÜJDELER DEVAM ETSİN

Basın İlan Kurumu Yönetimi’nden Şanlıurfa Valisi Şıldak’a ziyaret Basın İlan Kurumu Yönetimi’nden Şanlıurfa Valisi Şıldak’a ziyaret

AK Parti’ye desteklerin devam etmesi durumunda müjdelerin devam edeceğini söyleyen Durmuş  “Lider masa başında değil iş başında belli olur dedirten bir cumhurbaşkanımız var. Deydinler Mahallemiz tüm seçimlerde AK Parti'ye ciddi destek verdi. En önemli seçimde sayın cumhurbaşkanımızı destekleyelim AK Parti'mizi destekleyelim ve bu çalışmalar bu müjdeler devam etsin.”

MİLLET İHA’SINA SİHA’SINA DOKUNDURUR MU?

Millet İttifakı’nı eleştiren Durmuş “Karşımızda bir masa oluşturdular. Bir araya gelip çay içmeyecek insanlar Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek için bir araya geldi. Recep Tayyip Erdoğan nefretiyle bir araya geldiler. Sonra çıkıp Erdoğan'ın yaptıklarına dokunacağız diyor. Bu aziz millet İHA'sına SİHA'sına dokundurur mu? Bu aziz milletimiz kendisine hizmetkâr olanı da bilir kendisine tepeden bakanı da bilir. Sizlerden kuvvetli bir destek istiyoruz.”

VATAN HAİNLİĞİNE GİDİYORLAR

Deprem zamanında yapılan eleştirilerin vatan hainliğine doğru gittiğini söyleyen Durmuş “Deprem bölgesi Maraş'a gittiğimizde Maraş'ın yarısı yıkılmıştı. Hatay'a ise neredeyse tamamı yıkılmıştı. Maraş'ta bir toplantı yapılmıştı bizi de oraya davet etmişlerdi. Orada muhtarlar derneği başkanı çıkıp cumhurbaşkanımıza teşekkür edip Süleyman Soylu bakanımızın deprem sabah sabah 9'da deprem bölgesine geldiğini söyledi. O gün bir dezenformasyon vardı. Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek için bunlara her yol mubah ama bu benim şahsi fikrim maalesef vatan hainliğine gidiyor. Beğenmeyebilirsin sevmeyebilirsin ama lütfen yalan söylemeyin yalan algı yapmayın. Poliste oradaydı askerde oradaydı arama kurtarma da oradaydı.11 vilayet 15 milyona yakın insan depremden etkilenmiş 1 yılda evlerini yapıp teslim edeceğiz.”
 

CUMHURBAŞKANIMIZIN TEMSİLCİSİ AYHAN SALMAN’DIR
Selahattin Külcü bizim milletvekili adayımız Ayhan Salman'dır kendisi partimizin kurucularında yer alıyor. İl başkanlığımızı yaptı kendisi İnegöllüdür. Bazı yerlerde duyuyoruz ben cumhurbaşkanımızı seviyorum ama milletvekilliğinde oyumu başkasına vereceğim. Bu cümle çok yanlış bakın her yerde anlatıyorum Cumhurbaşkanımızın temsilcisi Ayhan Salman'dır bu kararı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verdi. İktidarı aldık meclisi alamazsak kesinlikle topal ördek olur. Bu ciddi sıkıntı bunu özellikle belirtmek istedim sahada özellikle bunu yayıyorlar bu bir oyundur hatırlatmak istedim.
 

PARLEMENTOYA DİKKAT ÇEKTİ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise parlamentoya dikkat çekerek “Seçimin bittiği gün çalışmalarımız başlar seçim sürecinde çalışmalarımız devam eder. Keyif içinde geçirdiğimiz bir anımız yok. Sayın cumhurbaşkanımız bize bunu öğretti. Tarlada iziniz varsa harmanda da yüzünüz oluyor. Eksikleriyle fazlalarıyla yeniden bir seçim dönemi geldi. İyi bir şey yapıldıysa bunlar vermiş olduğunuz destekle oldu eksik bir şey varsa buda bizim hatalarımız ile oldu. İnegöl'de Ayhan Salman ile Asuman Akçay arkadaşımız milletvekili adayımızdır. Bölünmeden parçalanmadan gücü birleştiremezsek  işin bir ayağı eksik kalacak. Parlamentoyu şöyle önemsiyorum.  Bugün inşallah hukuk sistemi, yargı sistemi ile alakalı iyileştirmelerin yapılması lazım. Bunları hepsini yaşıyoruz aslında tek tek detaylara girmek istemiyorum. Ceza konuları var hırsızlık konuları var, uyuşturucu konusu var. Burada parlamento devreye giriyor. Cumhurbaşkanımız parlamentoda eksik kalırsa işin bir ayağı eksik kalmış olacak.”