Kocaeli D-100 Karayolu’nda durdurulan bir araçta yapılan aramada, 17 tabanca ve şarjörleri ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik başlattıkları çalışma neticesinde 7 Ocak’ta Körfez ilçesi D-100 Karayolu’nda bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, arka koltukların altına gizlenmiş zula içerisinde 17 adet 9x19 Glock tabanca ve 17 tabanca şarjörü bulundu.

A W368037 04

5 Yaşındaki Kız Çocuğu Boğularak Öldürüldü! 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Boğularak Öldürüldü!

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, olayla bağlantılı olarak 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, 6 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Polisin silah kaçakçılığına karşı yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İHA