Bu kapsamda Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte Osmaniye Mahallesi Gaziler Sokakta ikamet eden şehit Serdar Ünlüsoy ile Süleymaniye Mahallesi Karakafa Sokak'ta ikamet eden şehit Muharrem Karakafa'nın baba ocağına ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde; şehit ailelerine Türk bayrağı hediye eden Kaymakam Şükrü Görücü, "Biz şehit aileleri ve gazilere, engelli ailelerimize, yetim ve öksüzlerimize, hatta geçenlerde yüz yaşını geçmiş ulu çınarlarımıza vefa programları adı altında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün yine bazı şehit ailelerini ziyaret ediyoruz. Bunlar normal ziyaretler, hususi yapılmış bir ziyaret değil. Onların gönüllerini almak, ihtiyaçları varsa öğrenmek istedik. Sizin acınızı sizin kadar hissedemeyiz ama ben o bölgelerde çalıştım. Şırnak ve Hakkari'yi iyi bilirim. Bizler çok bedel ödedik ve ödemeye de devam edeceğiz. Ama herkes şunu da bilecek bu ülke birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edecek. Ne bu bayrak iner nede bu ezan susar. Kötülere karşı bir olacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız. Sizler bize emanetsiniz. Şehitler unutulunca ölürmüş." dedi.

6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı 6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı

Ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşanırken; şehit aileleri kendilerini unutmayarak ziyaret eden Kaymakam Şükrü Görücü ile Belediye Başkanı Alper Taban'a teşekkür etti.