Seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkan adayı Salih Berber, önceki gün kamuoyuna açıklanan meclis üyesi adaylarıyla birlikte dün Metal Sanayisinde bulunan esnafları ziyaret etti.

"PARTİYE YENİ KATILIMLAR OLDU"

İşyerlerini tek tek gezerek, çalışanlarla bir araya gelen Başkan adayı Salih Berber meclis üyesi adaylarını da tanıttı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde partiye üye olmak isteyenlerin de üye işlemleri yapıldı.

"İNEGÖL'ÜMÜZÜ AYAĞA KALDIRACAK KADRO"

Önceki gün ilçe seçim kuruluna meclis üyelerinin listesini sunduklarını belirten Başkan adayı Salih Berber: "Tebrik telefonları aldık. İnegöl'ümüzü ayağa kaldıracak ve hizmetlerle buluşturacak bir liste yaptığımızı herkes kabul etti" dedi.

Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor? Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor?

"EKİP RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ"

Başkan adayı Salih Berber'in ardından meclis üyesi adayları kısa konuşmalar yaptı. Meclis üyelerinden Melih Şeker: Ekip ruhuyla çalışmaya başladıklarını ve kendilerine teveccühün büyük olduğunu anlattı.

"DESTEK BEKLİYORUZ"

Her gittikleri dükkanda yeni üyeyle karşılandıklarını aktaran Bahri Urgun: "Partimize üye yapıp çıkıyoruz. İnsanlar şunun bilincinde Belediyecilik işi Fazilet Partisinin, Milli Görüşün. 10 yıllık süreçte hizmete susadıklarının bir göstergesi" dedi. Cemal Balantekin de: "Milletimiz çok ciddi teveccüh gösteriyor. Bu davanın hak dava olduğuna inanıyoruz. Biz bu düzeni değiştirmeye adayız" diye konuştu. Son olarak konuşan Özgür Öztürk ise: Kendilerine gösterilen teveccühü boşa çıkarmayacaklarını belirterek, ilçe halkının desteklerini beklediklerini söyledi.

.