Futbol dünyasının tanınmış isimlerinden 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın yargılandığı dava, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediyor. Erzan, davanın ikinci duruşmasında dikkat çekici ifadeler kullandı ve durumunun arka planını sorguladı.

Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu! Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu!

Seçil Erzan'dan Savunma ve Suçlamalar

"Beni Yanlış Anladılar"

Erzan savunmasında, "Benim aralık ayından itibaren hiçbir iradem yokmuş. Bunun bedelini ödüyorum. Herkesin ne aldığını ortaya çıksın" dedi ve mağduriyetini dile getirdi. Duruşmada, tanıkların ifadeleri dinlenirken, Semih Kaya'nın Seçil Erzan ile Denizbank Genel Müdür Yardımcısı arasındaki mailleşmeyi mahkemeye sunduğu belirtildi. Kaya, Erzan'dan yatırım amaçlı büyük miktarlarda para verdiğini söyledi.

"Ben tek başıma ispat edemiyorum. Bunları devlet bulmalı. Ajandalarımı banka aldı elimden. Onları da istiyorum. Gerçek mağdurlar var." - Seçil Erzan

Ne olmuştu?

Futbol camiasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Fatih Terim’in kızı Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı, tercüman Musa Mert Çetin, Semih Kaya, Emre Çolak ve kardeşinin de aralarında olduğu toplam 21 kişi tarafından şikâyet edilen Seçil Erzan’la birlikte 7 kişi tutuklanmıştı. Hakkında hazırlanan iddianamede Erzan, ‘özel belgede sahtecilik’, ‘tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında dolandırıcılık’ suçlarıyla itham edilmişti.

4'ü tutuklu 7 sanık 20 Kasım 2023’te hakim karşısına çıkmıştı. Mahkeme heyeti, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar vermişti.

Editör: Fırat Çelik