Ünlü şarkıcı Alişan, Eskişehir'e gitmek üzereyken yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle Bursa'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay, sanatçının Sivrihisar konserine gitmek üzere yola çıktığı sırada meydana geldi. Yolda sağ tarafında şiddetli bir ağrı hisseden Alişan, acil bir durumla karşılaşınca Bursa'daki bir hastaneye yönlendirildi.

Şarkıcı Alişan, Bursa’da hastaneye kaldırıldı

Alişan'ın Acil Ameliyat Süreci: Eskişehir Konseri İptal

Hastanede yapılan tetkikler sonucunda Alişan'ın apandisit ameliyatı geçirmesi gerektiği belirlendi. Sağlık durumu ciddi olduğu için acil bir şekilde ameliyat olması gereken ünlü şarkıcı, operasyonun ardından iyileşme sürecine girdi.

UEFA Regions Cup İçin Bursa Bölgesi Amatör Futbol Karması Belli Oldu! İnegöl'den 6 İsim UEFA Regions Cup İçin Bursa Bölgesi Amatör Futbol Karması Belli Oldu! İnegöl'den 6 İsim

Alişan'ın Sağlık Sıkıntısı: Acil Ameliyat ve Sivrihisar Konseri İptali

Alişan, hastaneden taburcu olduktan sonra sosyal medya hesabından takipçilerine durumuyla ilgili bilgi verdi. Sanatçı, "Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz, ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Alişan'dan Sağlık Haberi: Acil Ameliyat ve Sivrihisar Konseri Aksadı

Sanatçının sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgiler ve iyileşme sürecine dair gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Editör: İHSAN KURAN