Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın sahasında Kuzey Makedonya temsilcisi Shkendija ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşma öncesi çalışmalarını noktaladı.
Antrenmanın ilk bölümü basına açık yapıldı
Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde yapılan idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Çalışmanın basına kapalı bölümünde ise taktik uygulamalar üzerinde duruldu.

8 futbolcu forma giyemeyecek
Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları bulunan Bedirhan Çetin, Afonso Sousa, Tahsin Bülbül, Emre Kılınç ve Tanguy Coulibaly maçta görev yapamayacak. UEFA kadrosunda yer almayan Ali Diabate ile yeni transferler Yalçın Kayan ve Elayis Tavsan da karşılaşmada forma giyemeyecek isimler arasında yer aldı.
Muhtemel rakipler belli
Samsunspor’un Shkendija’yı elemesi halinde son 16 turundaki rakibi Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk veya İspanya ekibi Rayo Vallecano olacak.





