Kalite, sanat ve tasarımda sınır tanımayan Saloni Mobilya, Viyana'nın Kärntner Ring bölgesindeki yeni mağazasıyla Avrupa'da daha da genişliyor.

23 Yılın Birikimi, Viyana'da!

F7Ryfy7WEAAXPO3
Saloni Mobilya, 23 yıllık deneyimi, 750'den fazla çalışanı ve tasarımı yüksek, fonksiyonel ürünleriyle müşteri memnuniyeti için çalışıyor. 

IBAN Denetimi: Alıcı, Satıcı ve IBAN Kiralayanın Başına Ne Gelir? IBAN Denetimi: Alıcı, Satıcı ve IBAN Kiralayanın Başına Ne Gelir?

 Mobilya Üretiminin Her Aşamasında Sanatla İç İçe

 Saloni  Mobilya üretimini her alanda tam anlamıyla icra edebilen mükemmel bir ekibe sahip. Bu yaklaşımla, markanın sektördeki değerini ve farkını ortaya koyuyor. 

Ulaşılabilirlikte Sınırları Zorluyor

F7Ryfy-XIAEFFlQ
Artan üretim kapasitesi ve yurt dışı satış noktalarıyla Saloni Mobilya, her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Müşteri memnuniyeti, markanın sürekli kendini geliştirmesindeki ana itici güç.

Saloni Mobilya, Dünya Genelinde 61 Mağaza ve 118 Satış Noktası ile Hizmette!

Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından Saloni Mobilya, uluslararası pazarda da sürekli olarak sürekli kendinden söz ettiriyor. Dünya çapında 61 mağaza ve 118 satış noktası ile hizmet veren Saloni, sektördeki iddiasını her geçen gün daha da güçlendiriyor. Saloni'nin 61 mağazası, dünya genelinde dört farklı kıtada yer alıyor.

Editör: Fırat Çelik