Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Bursa’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Biba, bayramın birlik, dayanışma ve paylaşma ruhunu toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek yaşadı.

Başkan Vekili Biba’nın ilk ziyaretlerinden biri Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi oldu. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Biba, yaşlıların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bursa’da Bayramın İlk Günü Akçalar Yolunda Kurbanlık Yoğunluğu
Bursa’da Bayramın İlk Günü Akçalar Yolunda Kurbanlık Yoğunluğu
İçeriği Görüntüle

Huzurevi sakinlerini odalarında ziyaret etti

Hareket kabiliyeti kısıtlı olan huzurevi sakinlerini de odalarında ziyaret eden Biba, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretlerde huzurevi sakinlerine hediye takdim edildi.

Büyüklerin toplum için önemli bir değer taşıdığını belirten Biba, “Sizler tecrübelerinizle bize örnek oldunuz. Bizlerin de gelecek nesillere aynı anlayışı aktarması gerekiyor. Kurban Bayramınızı kutluyor, sizleri muhabbetle ve hürmetle selamlıyorum. Allah’ın selamı üzerinize olsun” dedi.

Şahin Biba Bayramın Ilk Gününde Huzurevi, Sevgi Evleri Ve Hastane Ziyaretlerinde Bulundu (1)

Polis merkezi ve taksi durağına bayram ziyareti

Şahin Biba, daha sonra Beşevler Şehit İsmail Özbek Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti. Görev başındaki polislerin bayramını kutlayan Biba, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Biba, Beşevler Taksi Durağı’nda da taksicilerle bir araya geldi. Durakta bulunmayan çalışanların bayramını ise telsiz aracılığıyla tebrik etti.

Sevgi Evleri’nde çocuklarla buluştu

Başkan Vekili Biba’nın bir diğer durağı Sırameşeler Sevgi Evleri Sitesi oldu. Burada çocuklarla bir araya gelen Biba, onların bayram sevincine ortak oldu.

Günün son ziyaretini Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yapan Biba, Başhekim Yardımcısı Muhammed Şentürk ile birlikte hastaları ziyaret etti. Tedavisi süren vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Biba, Kurban Bayramı’nı kutladı.

Sağlık çalışanlarına teşekkür etti

Hastane ziyaretinde görev başındaki sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Biba, personelin bayramını tebrik etti. Biba, bayramda fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Kaynak: İHA