Herkes onun saç ektirdiği için kadro dışı edildiğini konuşmuştu. Kafa toplarına çıkamadığı ve bu nedenle iş akdinin bozulduğu ifade edilen Kamerunlu futbolcu kendi adına yapılan tüm suçlamalara cevap verme gereği duydu.

“Bu sezon herhangi bir saç bakımı yaptırmadım” diyen Vincent “Disiplinsiz bir davranışım olmadı. İşimi yapmama izin verin” diyerek haykırdı. Fenerbahçe ile yapılan son derbinin ardından Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent saç ektirdiği için kafa topuna çıkamadığı ve bu nedenle takım ile ilişkisinin feshedildiği söyleniyordu.

Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu

“Disiplinsiz Hareket Etmedim”

Tüm bu iddialarları reddeden ünlü golcü “Geçtiğimiz sezon bittikten sonra saçlarına bakım yaptığını kulüpte herhangi bir tartışması olmadığını ve disiplinsiz hareket etmediğinin” altını çizdi.

“Artık İşimi Yapmama İzin Verin”

“Bu sezon 11 gol ve 3 asist yaptım. Sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takımıma veriyordum. Kulüp durumu yeniden değerlendirerek bana e-posta gönderdi. Hukuki davalara konu olacak asılsız suçlamalardan lütfen vazgeçin ve işimi yapmamı artık izin verin.” diyerek şikayetini dile getirdi.

Editör: Fırat Çelik