Rüyada çilek görmek

Rüyada çilek görmek, kolay ve çabucak elde edilen helal mal ile hastalık ve kötülüklerin gitmesine yorulur. Çilek, ferahlık ve sevinçle tabir edilir. Hoş ve latif yiyeceğe, güzel elbiseye ve buruklukla beraber sevince delalet eder. Mevsiminde olgun ve güzel renkli çilek görmek mutluluk ve sevinç demektir. Dağ veya yaban çileği de aynı anlama gelir.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (2) 2

Rüyada Çilek Bahçesi Görmek

Rüyada çilek bahçesi görmek, varlıklı ve cömert bir kimse ile rüya sahibinin eş ve çocuklarına olan düşkünlüğünü işaret eder. Aynı zamanda, çilek bahçesi zengin bir kimseye işarettir. Çilek bahçesinde çalışmak, cömertliğe işaret eder.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (3) 3

 Rüyada Çilek Tarlası Görmek

Kişinin rüyasında çilek tarlası görmesi, birbirini takiben meydana gelecek rızık ve faydaya işaret eder. Çilek tarlasına sahip olmak mülke sahip olmak demektir. Çilek tarlasında gezinmek, bereketli bir hayat mevsimine ve mutluluğa işarettir.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (4) 4

Rüyada Çilek Ekmek

Rüyada çilek ektiğini gören kimse, uzun bir ömür sürer ve dini yaşantısına önem verir. Çilek ekmek, çocuk ile tabir edilir. Bazı kere de rüyasında çilek ektiğini gören, rızka, bol geçime ve genişliğe kavuşur, kazanç elde eder.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (5) 5

Rüyada Çilek Koparmak

Çilek ağacından çilek kopardığını gören kimse, asil, şöhret sahibi ve cömert birinden fayda görür, dünyalık elde eder. Evli bir kimsenin çilek koparması, bir çocuğunun olmasına alamettir.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (6) 6

 Rüyada Çilek Yemek

Çilek yemek gönül hayatınızda mutluluklar yaşayacağınız anlamına gelir. Rüyada çilek yemek, aşkta mutlu olunacağına işarettir. Rüyada mevsiminde olgun ve yaprakları üzerinde çilekten koparıp yemek, güzel elbiseye işarettir.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (7) 7

Rüyada Çilek Reçeli Görmek

Çilek reçeli kolaylıkla ele geçen bereketli mala işaret eder. Bazen da umulmadık bir yerden gelecek sevinçli, müjdeli bir haber olarak tabir edilir.

Rüyada çilek reçeli görmek, kimi zaman kurulacak, sonu evliliğe varacak bir ilişkiye işaret eder. Kimi zaman da aile arasındaki mutluluğa işaret sayılır. Çilek reçeli bazen sağlıklı bir yaşama, bol kazançlı bir işe veya zenginliğe de tabir edilmektedir.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (8) 8

Rüyada Çilek Fidesi Görmek

Rüyada belli bir büyüklüğe varmamış çilek fidesi görmek, bolluk ve berekete, arzu ve ümitlerin gerçekleşmesine delalet eder. Her türlü çilek fidesi, sevinç ve mutluluk demektir.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (9) 9

 Rüyada Çilek Hoşafı Görmek ve İçmek

Çilek hoşafı, kolay ve çabuk meydana gelecek fayda ve menfaate işarettir. Tadı ekşi çilek hoşafı, üzüntü ve zarara işarettir. Çileğin hoşaf olarak görülmesi hayırlıdır.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (10) 10

 Rüyada Çilek Satın Almak

Rüyasında birinin kendisine çilek satın aldığını görmek, o kimseden gelecek yardım veya dünyalığa işaret eder. Çilekler satın almak, halk tarafından methedilmeye ve saygın bir kimse olmaya işarettir.

Genc Gazete Cilek Çilek Bahçesi (11) 11

Rüyada Çilek Dağıtmak

Rüyada çileği dağıttığını gören kişi, hastalıktan şifa bulur. Çilek dağıtmak, kişi ve akrabalarına yardım etmekten zevk duyan kimseye yorumlanmaktadır.

Çilek Sirke

Rüyada Çilek Satmak

Rüyada çileklerden sattığını görmek sevince, müjdeli bir haberin geleceğine çağrışım yapar. Taneleri kırmızı, olgunlaşmış çilek satmak, katlanılan zahmetlerin karşılığını almak demektir.

İnegöl'de Üretilen Çilek'in Sağlığa Faydaları Nelerdir?15

Rüyada Ham Çilek Görmek

Rüyada görülen ham çilekler gönül ilişkisine yorulur. Olgunlaşmamış ham bir çilek rüya sahibi için büyük bir mutluluk anlamına gelir. Bekar kimsenin bu rüyayı görmesi uzun süreli bir aşk ilişkisine yorulur.

İnegöl'de Üretilen Çilek'in Sağlığa Faydaları Nelerdir?14

Rüyada Dağ Çileği Görmek

Rüyada dağ çileği görmek olumlu bir işarettir. Bekar biriyseniz, yakın zamanda evlilikle ilgili güzel gelişmeler yaşayabileceğinizi gösterir. Evli biriyseniz, bu rüya genellikle maddi konularda artan gelir veya kazanç anlamına gelir. Mevcut ilişkinizde tatlı ve romantik anların artacağını gösterir.

İnegöl'de Üretilen Çilek'in Sağlığa Faydaları Nelerdir?13

İhya'ya göre rüyada çilek görmek

Hoş ve latif yiyeceğe, güzel elbiseye ve buruklukla beraber sevince delalet eder.

İnegöl'de Üretilen Çilek'in Sağlığa Faydaları Nelerdir?12

Diyanet'e göre rüyada çilek görmek

 Rüyanızda çilek yemeniz veya görmeniz; aşk hayatınızda son derece mutlu olacağınıza ve huzurlu bir hayat yaşayacağınıza, mal varlığınızın artacağına ve mes'ut olacağınıza delaletle tabir olunur.

ANNE VE BABAM ÇİLEK SATARKEN

Kaynak: Nablusi Rüya tabirleri