Rüyada boru görmek genellikle haberlerle ilişkilendirilir. Bu haberler kişinin mesleki ve kişisel yaşamı üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.

Genç Gazete Rüyada Boru Görmek Ne Anlama Gelir (5)

Rüyada boru görmek Kariyer ve Kişisel Başarıya işaret eder

Rüyada evine havagazı veya su borusu döşettiğini görmek, meslek hayatında terfi ve başarıya, tüccarlar için malının değer kazanacağına, esnaflar için ise bol kâr edileceğine işaret eder.

Genç Gazete Rüyada Boru Görmek Ne Anlama Gelir (6)

Sanatçılar için ise, eserlerinin geniş kitleler tarafından takdir edileceğine delalettir. Ayrıca, rüyada su borusundan bolca su akması, bolluk ve bereketin simgesi olarak kabul edilir.

Genç Gazete Rüyada Boru Görmek Ne Anlama Gelir (2)

Rüyada boru görmek uyarı anlamına geliyor

Seyid S. Hüseyin'e göre, müzik sesi çıkarmak anlamında bir boru çaldığınızı görmek kötü haberlere ya da yalanlara işaret eder.

Câfer-i Sâdık ise, rüyada boru çalan bir kişinin, gizli kalan bir sırrının açığa çıkacağına, musibet ve sıkıntılara maruz kalacağına dair yorumlar yapmıştır.

Genç Gazete Rüyada Boru Görmek Ne Anlama Gelir (3)

Rüyada boru görmek yalanlar ve gizemlere işaret

Seyyid Süleyman'a göre, rüyada boru çalan kişi, gerçeği saptırmak için yalan söyleyen ve etrafındakileri inandırmaya çalışan birisi olarak tabir edilir.

Bu rüya, yalanların ortaya çıkması ve kişinin itibar kaybına uğraması riskine dikkat çeker.

Genç Gazete Rüyada Boru Görmek Ne Anlama Gelir (4)

Rüyada boru görmekle ilgili  diğer yorumlar 

Bazı yorumcular ses çıkarma anlamında boru çalmayı, cihad ve mücadele, şöhret kazanma ya da Hicaz'a yapılan bir yolculuk gibi önemli yaşam olaylarıyla ilişkilendirir.

Koç burcu kadınını nasıl tanırsınız? Koç burcu kadını hakkında her şey! Koç burcu kadınını nasıl tanırsınız? Koç burcu kadını hakkında her şey!

Borucu görmek ise, rezil ve itibar kaybına uğramış bir kişi olarak yorumlanır.

Kaynak: Ayhan Talha Bayraktar