Rüyada Altın ve Gümüş Bileziklerin Sırları nedir?

Rüyada altın bilezik görmek, genellikle kadınlar için sevinç ve süs, erkekler için ise üzüntü ve kederle ilişkilendirilir.

Bekar bir bireyin bilezik takması evlilikle, gümüş bilezik ise her iki cins için de dindarlık ve takvayla yorumlanır. Bilezik bulmak ise mirasa işaret eder.

Genç Gazete Rüyada Bilezik Görmek Ne Anlama Gelir Dini Rüya Tabirleri (2)

Rüyada Bilezik Kaybetmek ve Bulmak ne anlama gelir?

Bir bilezik kaybettiğinizi görmek, ulaşılması güç hedefler için boşuna üzüldüğünüze işarettir. Ancak rüyada bilezik bulmak, beklenmedik miras veya mal kazanımına delalet eder.

Genç Gazete Rüyada Bilezik Görmek Ne Anlama Gelir Dini Rüya Tabirleri (3)

Rüyada Bilezik  görmekle ilgili Özel Durumlar ve Yorumlar

Bir erkeğin rüyada elinde bilezik bulunduğunu görmesi, maddi sıkıntıları simgelerken; altın veya gümüş bilezikler, salih ve hayır işlerine öncülük eden bir kişiliğe işarettir.

Rüyada evde altın bilezik görmek, cömertlik ve lütufla dolu bir hayata, sultanın elinde bilezik takması ise şöhret ve zaferlere delalet eder.

Astrolojiye Göre “Anlaşamayan” O Burçlar! Astrolojiye Göre “Anlaşamayan” O Burçlar!

Gümüş bilezik, mal artışı; altın bilezik ise miras veya evlilikle yorumlanır.

Genç Gazete Rüyada Bilezik Görmek Ne Anlama Gelir Dini Rüya Tabirleri (4)

Kadınlar ve Erkekler İçin Rüyada görülen Bilezikler ne anlama gelir?

Rüyada bilezik görmek, kadınlar için genellikle olumlu gelişmeler ve mutluluk anlamına gelirken; erkekler için üzüntü, keder ve bazen de maddi kayıplarla ilişkilendirilir.

Kadın veya erkek fark etmeksizin, bilezik takmak genellikle evlilik veya önemli bir ilişki başlangıcını simgeler.

Genç Gazete Rüyada Bilezik Görmek Ne Anlama Gelir Dini Rüya Tabirleri (5)

Çeşitli Rüya Tabircilerinin Yorumları

Kişisel Durumlara Göre Değişen Anlamlar

Rüya tabircilerine göre, rüyada bilezik görmek çok çeşitli anlamlara gelebilir. Bireyin sosyal durumu, evlilik durumu ve kişisel inançları bu tabirlerde önemli rol oynar.

Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Pazı bileziği, erkek kardeş tarafından gelecek kuvvettir. Rüyayı gören kadınsa, evlenir. Bileziğin imal edildiği maden, evleneceği erkeğin durumunu haber verir.

Cabir'ül Mağribi diyor ki: Pazısında demirden bir pazı bileziği gören, akrabalarından kuvvet alır.

Genç Gazete Kuyumcu Altın (3)

Cafer-i Sadık'a göre rüya şunların temsilcisidir. Riyaset (başkanlık), hikmet, hile, üzüntü, evlat ve erkek kardeş.

Cabir'ül Mağribi diyor ki: Kollarında gümüş bilezik gören zahmet çekerek ni'met kazanır.
Halid'ül İsfahani demiştir ki: Bir çift gümüş bilezik gören, sıkıntıya düşer. Lakin, gümüşün tabiri, altından daha hafiftir. Burma bilezik, düz bilezikten daha fenadır. İçi boş bilezik, dolu olandan iyidir.

Ebu Said'ül Vaaz gümüş bileziği evlatla ve hizmetkarla yorumluyor. Bir padişahın kollarında bilezik görmek, onun çirkin bir emir verip, şöhretini zedeleyeceğine işarettir. Bilezik hangi madenden ise onun tabirine bakılmalıdır.

Genç Gazete Kuyumcu Altın (1)

Kirmani demiştir ki: Bir padişahın kendisine bilezik verdiğini görenin ya kendisi yahutta erkek kardeşi, erkek evlada sahip olur. Kollarda iki altın bilezik görmek, darlığa düşmektir.

Seyyid Süleyman'a göre:Bu rüya kadın için; evlilik, erkek için; üzüntüdür.

Nablusi'ye göre: Bir erkeğin, rüyada elinde bir bilezik bulunduğunu görmesi, onun elinin darlığına delalet eder. Eğer elinde altın veya gümüşten birtakım bileziklerin bulunduğunu görse, o kimsenin salih bir adam olduğuna hayır ve hasenata çalışan ve onlara öncülük yaptığına delalet eder.

Eğer düşmanları varsa Allah-ü Teala kendisine imdat ve yardım eder. Rüyada evinde altun bilezik olduğunu gören kimsenin eli yüce, kendisi in'am ve ihsan sahibi bir kimse olur.
Genç Gazete Rüyada Bilezik Görmek Ne Anlama Gelir Dini Rüya Tabirleri (6)

Rüya Tabircilerinin Ortak Görüşleri

Çoğu rüya yorumcusu, rüyada görülen bileziklerin kişinin yaşamında önemli değişikliklerin habercisi olduğu konusunda hemfikirdir. Bileziklerin madeni, takılma şekli ve rüyada yaşanan diğer detaylar, yorumun detaylılığını artırır.

Kaynak: Ayhan Talha Bayraktar