Genç yaşında spor hayatındaki kariyeri ile göz dolduran 18 yaşındaki Arda Güler hayranı ile yaşadığı kısa diyalog sonrası kameralara yansıyan görüntüsü ile herkesi şok etti. Fenerbahçe'de top koştururken Real Madrid'de forma giyen 18 yaşındaki milli futbolcu uzun süredir yaşadığı sakatlığı sonunda atlatıyor.

Maç sırasında aldığı darbelerin iyileşmesi ile yeniden yeşil sahalara dönmeye hazırlık yapan Arda Güler antrenman yapabilmek için tesislere doğru yöneldiği sırada ilginç bir teklifle karşılaştı.

Hayranlığın Dozunu Kaçırınca…

Kapı önünde onu bekleyen hayranını kırmak istemeyen Güler içinde bulunduğu aracı durdurdu. Camı açarak genç hayranına imza vermek için hamlede bulundu. O sırada kameralarla videoya çekilen Arda Güler'e yapılan cinsel birliktelik teklifi şok etkisi yarattı.

İşte O Anlar!

Bu Yaşta da Egzersize Başlamak Yaşam Kalitenizi Artırabilir: Uzmanlar Ne Diyor? Bu Yaşta da Egzersize Başlamak Yaşam Kalitenizi Artırabilir: Uzmanlar Ne Diyor?

Arabanın yanında bekleyen hayranı Güler ile diyaloğa geçmek istedi. Arda Güler’e cinsel birliktelik teklifinden bulundu. Bu teklif karşısında bir anda neye uğradığını şaşıran Güler’in başını iki yana sallayarak reddettiği o anlar günün en çok okunan haberi oldu.

Editör: Fırat Çelik