Beynin esrarengiz köşelerine bakıyoruz: açıklanamayan insan davranışları Beynin esrarengiz köşelerine bakıyoruz: açıklanamayan insan davranışları

Sömestr tatilinin son haftasında gösterime giren Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, seyirci rakamlarıyla büyük bir başarı elde etti. Filmin altıncı hafta sonunda 205 bin 102 kişi tarafından izlenerek, Box Office Türkiye'nin zirvesine yeniden yerleşti. Toplamda ise 2,3 milyon seyirciye ulaşan Rafadan Tayfa 4, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Rafadan Tayfa 4 altıncı hafta sonunda yeniden gişe lideri

Lohusa ve Kolpaçino 4: 4'lük, Zirveye Yürüyüşte!

İkinci sıradaki film ise son iki haftanın gişe lideri Lohusa oldu. Vizyondaki üçüncü hafta sonunda 203 bin 688 seyirci tarafından izlenen film, toplamda yaklaşık 1 milyon 350 bin seyirciye ulaştı.

Rafadan Tayfa 4 altıncı hafta sonunda yeniden gişe lideri

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, Sömestrin Son Haftasında Tahtını Korudu!

Kolpaçino 4 4'lük, dördüncü hafta sonunda 156 bin 826 seyirciye ulaşarak üçüncü sıraya yerleşirken, Efsane adlı yeni film 80 bin 578 seyirciyle dördüncü sıradan giriş yaptı. Kardeş Takımı ise 54 bin 429 seyirciyle listenin beşinci sırasında yer aldı.

Rafadan Tayfa 4 altıncı hafta sonunda yeniden gişe lideri

Sadık Ahmet Filmi, Kısa Vizyon Süresiyle Merak Uyandırıyor!

Bu hafta vizyona giren Sadık Ahmet filminin yapımcısı, filmle ilgili önemli bir duyuru yaptı. Film, sadece 1 hafta süreyle vizyonda kalacak ve 9 Şubat tarihinde gösterimden kalkacaktır. Yapılan açıklamada, bu kısa süre zarfında elde edilen seyirci sayılarının, bir sonraki uzun vizyon sürecindeki rakamlara dahil edileceği belirtildi.

Box Office Türkiye: Yeni Giriş Efsane ve Kardeş Takımı Sıralamayı Sarsıyor!

Sadık Ahmet filminin yapımcıları, duyuruda şu ifadelere yer verdi: "Filmimiz 1 hafta süreyle vizyonda kalacak olup, bu bir haftalık süreçte gerçekleşen seyirci sayıları bir sonraki uzun vizyon sürecindeki rakamlara dahil edilerek paylaşılacaktır."

Vizyon Takip: Türkiye Sinemasında Bu Hafta!

Bu gelişmelerle birlikte Türkiye sinemasında çeşitli türlerdeki yapımların rekabeti sürerken, izleyicilerin ilgisini çeken yapımların başarısı gözler önüne seriliyor. Sinema tutkunları, haftanın en çok izlenen filmlerini merakla beklemeye devam ediyor.

Editör: İHSAN KURAN