Olay, 3 Mart günü Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre L.A. (15) ve H.H. (15), PVC ustası Yusuf Çelik’e (39) silahlı saldırı düzenledi. Şüphelilerden H.H.’nin motosikleti kullandığı, L.A.’nın ise iş yerinin önüne geldikleri sırada tabancayla defalarca ateş açtığı öğrenildi. Açılan ateş sonucu Yusuf Çelik başından vuruldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yusuf Çelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Çelik’in cenazesi defnedilmek üzere Mardin’e götürüldü.

Manisa'da 53 yaşındaki şahıs intihar etti
Manisa'da 53 yaşındaki şahıs intihar etti
İçeriği Görüntüle

Pvc Ustasını 15 Yaşında Tetikçi Öldürmüş (2)

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda L.A. ve H.H., olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ile birlikte Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi’ndeki ara sokaklarda yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler daha sonra işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Şüphelilerin ifadelerinde, Yusuf Çelik’in daha önce kendilerine küfür ettiği gerekçesiyle saldırıyı gerçekleştirdiklerini söyledikleri öne sürüldü.

Kaynak: İHA