Jandarma ekipleri tarafından yakalanan sürücü gözaltına alındı. Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Eski kocasını, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti: 5 gözaltı Eski kocasını, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti: 5 gözaltı

polis ezen  (1)

Olay Detayları

Saat 22.30 sıralarında Cami Mahallesi'nde yaşanan olayda, bekçilerin durumundan şüphelendiği Yurus Emre K. (19) idaresindeki 34 EZT 656 plakalı hafif ticari otomobil, bekçilerin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Bekçilerin plakayı bildirmesi üzerine, Türkerler Caddesi'nde trafik uygulaması yapan polis ekipleri, kaçan aracı durdurmak için harekete geçti.

polis ezen  (4)

Ancak araç sürücüsü, polislerin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya devam etti ve virajı dönerken polis ve vatandaşların arasına daldı. İki polis memuru ve iki vatandaş aracın çarpması sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

polis ezen  (2)

Kaçan sürücü Yurus Emre K., Karaseki mevkiinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yaralı polis memuru Ali Osman S. ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

polis ezen  (6)

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

polis ezen  (8)

Olay anının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, aracın virajı dönüp polis ve vatandaşların arasına daldığı anlar net bir şekilde görülüyor. Ardından araç, bir vatandaşa daha çarpıp bir polis memurunu altında sürükleyerek üzerinden geçiyor. Görüntüler, olayın ne kadar tehlikeli ve çarpıcı olduğunu gözler önüne seriyor.

polis ezen  (7)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR