YAZARIN İLK KİTABI

İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen kitap tanıtım ve imza gününde konuşan yazar Esma Latifoğlu, Platonik Adam isimli eserinin çıkardığı ilk kitap olduğunu belirtti.

"DAHA YOLUN ÇOK BAŞINDAYIM"

Latifoğlu, "Daha yolun çok başındayım. Daha dört beş yaşında iken kıyıdan köşeden bulduğum defterlerin üzerine çizdiğim resimleri karşıma alarak anlatır ve onları öyküleştirirdim.

Okuma yazmayı öğrendikten sonrada kendimi hep bir şeyler yazarken buldum."

"Geçen sene de Platonik Adam isimli eserimi yazarak yayınevinden çıkardım. Yakın bir zamanda da 'Ruhun Dizelerdeki Yükselişi' adlı kitabım basıma girerek siz sevgili okuyucularımla buluşacak. Şu an da üçüncü kitabımı yazıyorum.

İbn-i Sina kimdir? Orta çağın zirvesinde Doğudan yükselen aydınlık! İbn-i Sina kimdir? Orta çağın zirvesinde Doğudan yükselen aydınlık!

Sanırım ömrümün sonuna kadar bir şeyler yazmaya devam edeceğim. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkürlerimi sunarım" şeklinde konuştu.

2. KİTABINI ÇIKARACAK

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise genç yazar Esma Latifoğlu'nu gençlere örnek olmasından dolayı kutladı.

Taban, "Belediye olarak rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanında kültür sanat faaliyetleri ile İnegöllü vatandaşlarımızın hayatını renklendirmeye çalışıyoruz.

Bu manada kültür sanat hayatına bir katkı olacağını düşündüğümüz Esma Latifoğlu'nun 'Platonik Adam' adlı eserinin tanıtımı ve imza günü için bir aradayız."

"Bugün daha fazla İnegöllünün bu kitaptan istifade edebilmesi ve yazarımıza sahip çıkmak adına kitap tanıtım ve imza gününü düzenleyerek kendilerine destek olmak istedik.

Değerli yazarımız Esma Latifoğlu'un kaleme aldığı bu eser, gelecek çalışmalara kaynak olacak mahiyette. Yazarımız 'Ruhun Dizelerdeki Yükselişi' isimli ikinci kitabını da yakın zamanda yayınlamayı düşünüyor" dedi.

Konuşmaların ardından Esma Latifoğlu, 'Platonik Adam' adlı kitabını programa katılan misafirler için tek tek imzalamayı ihmal etmedi.