Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yürütülen mağara arama tarama faaliyetleri sırasında metan gazına maruz kalarak şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Kuşak’ın şehadet haberi, Balıkesir’in Kepsut ilçesindeki ailesine ulaştı.

Bakan Yerlikaya: “Artık Terörsüz Bir Türkiye’nin Eşiğindeyiz”
Bakan Yerlikaya: “Artık Terörsüz Bir Türkiye’nin Eşiğindeyiz”
İçeriği Görüntüle

Acı Haber Balıkesir’e Düştü

Balıkesir’in Kepsut ilçesine bağlı Alagüney kırsal mahallesine kayıtlı 23 yaşındaki Ahmet Kuşak’ın şehit olduğu haberi, askeri yetkililer tarafından baba Mehmet Kuşak ve anne Cemile Kuşak’a bildirildi. Gözyaşları içinde karşılanan haber sonrası şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

5 Kardeşi Vardı

Bekar olan ve 5 kardeşi bulunan şehit Ahmet Kuşak’ın ailesine Kepsut Kaymakamı Tarık Yerlikaya da taziye ziyaretinde bulundu. Mahallede büyük bir üzüntü yaşanırken, vatandaşlar taziye için şehit ailesinin evine akın etti.

Tüm Türkiye’nin Başı Sağ Olsun

Şehit Ahmet Kuşak’ın cenazesinin, yapılacak törenin ardından memleketi Balıkesir Kepsut’ta toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA