Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere pala ile saldırmasıyla gündeme gelen ve "Palalı Sabri" olarak tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Çelebi, dün gece otomobiliyle seyir halindeyken kimliği belirsiz bir grup tarafından durduruldu ve çıkan tartışma sonrası silahla vurularak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çelebi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın Detayları

Tartışma ve Silahlı Saldırı

Sabri Çelebi, dün gece Beyoğlu'nda otomobiliyle giderken, önü bir grup tarafından kesildi. Aracından inen Çelebi ile grup arasında çıkan tartışmanın ardından, gruptan bir kişi silahla Çelebi'ye ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Yapılan Müdahaleler Sonuçsuz Kaldı

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı Sabri Çelebi'yi hemen hastaneye kaldırdı. Ancak, Çelebi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis Soruşturma Başlattı

Polis, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili görgü tanıklarının ifadelerine başvuruluyor ve çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri inceleniyor.

Editör: Fırat Çelik