Hanlar Bölgesi, 19 Mayıs coşkusuyla doldu taştı!
Hanlar Bölgesi, 19 Mayıs coşkusuyla doldu taştı!
İçeriği Görüntüle

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı binlerce vatandaşın katılımıyla coşkuyla kutladı. Şehreküstü Meydanı’ndan başlayan gençlik yürüyüşü, marşlar ve Türk bayrakları eşliğinde Osmangazi Meydanı’na taşındı. Vatandaşlar korteji balkonlardan ve yol kenarlarından alkışlarla destekledi.

Osmangazi'de 25 Bin Genç 19 Mayıs Coşkusunda Buluştu (3)

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yürüyüş sırasında yaptığı açıklamada, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. 19 Mayıs ruhunu yaşamak ve gençlerimize aktarmak bizler için büyük önem taşıyor" dedi. Başkan Aydın, konser öncesinde Poizi ile bir araya gelerek sanatçıya Bursaspor atkısı hediye etti.

Osmangazi'de 25 Bin Genç 19 Mayıs Coşkusunda Buluştu (2)

Etkinliğin finalinde sahne alan Poizi, binlerce gencin katılımıyla unutulmaz bir konser verdi. Gençler şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, konser alanı bayram coşkusuyla doldu. Poizi, "19 Mayıs’a layık bir hava var. Gençlerimizin hayallerine ulaşmalarını dilerim" sözleriyle etkinliğe katılanlara seslendi.

Osmangazi’deki 19 Mayıs kutlamaları, yürüyüş ve konserle birlikte gençlerin enerjisiyle unutulmaz bir geceye dönüştü.

Kaynak: İHA