Ordu'nun Ulubey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi yaralandı. Olay, ilçenin merkezine yakın bir noktada gerçekleşti.

Kazaya karışan otomobilde bulunan 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralı olarak kurtuldu. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla en yakın sağlık kuruluşuna sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yol kenarında yemek yiyen tır şoförlerinin arasına tır daldı: 5 yaralı Yol kenarında yemek yiyen tır şoförlerinin arasına tır daldı: 5 yaralı

Kazanın detaylarına göre, minibüs ile otomobilin çarpışma anında hangi yönden geldikleri, hızları ve diğer etkenler henüz netlik kazanmamıştır. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ederken, güvenlik güçleri ve kaza ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundular.

Kazaya karışan araçların sürücülerinin kimlikleri belirlenerek ailelerine bilgi verildi. Ayrıca, olayın görgü tanıklarının ifadelerine başvurularak, kaza anının tam olarak anlaşılması için çalışmalar sürdürülmektedir.

Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşanırken, yetkililer kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak trafiği düzenlemeye çalıştılar. Kazanın tam olarak neden kaynaklandığını belirlemek ve benzer durumların önüne geçebilmek adına yetkililer tarafından gerekli önlemler alınmaya devam edecektir.

Kaza, Ordu'nun Mesudiye ilçesi sınırları içinde yer alan Kaza, Ulubey Eymür Mahallesi'nde meydana geldi. Olay, 52 DK 814 plakalı otomobilin sürücüsü Hayati Yılmaz (51) ile 52 S 0240 plakalı minibüsü kullanan Murat F. (34) arasında meydana gelen çarpışma sonucu gerçekleşti.

Kazada, otomobilde bulunan Ali Yılmaz (49) hayatını kaybederken, aynı araçta yolcu olarak bulunan Hayati Yılmaz da yaralandı. Minibüste ise yolcu olarak bulunan Duru F. (30) ise kazayı hafif yaralarla atlattı.

Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma birimleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Duru F.'yi hastaneye kaldırdı, ancak maalesef Ali Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Jandarma ekipleri, kaza sonrasında minibüs sürücüsü Murat F.'yi gözaltına alarak olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza ile ilgili detaylı inceleme yapmak üzere ekipler, olay yerinde bulunan delilleri topladı ve tanıklardan ifadeler aldı.

Kazanın neden meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, jandarma ekipleri tarafından yürütülen soruşturma ile olayın tüm detayları ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Kamuoyu, kaza sonrasında yaşanan bu üzücü olay nedeniyle derin bir üzüntü içerisinde ve kazada hayatını kaybeden Ali Yılmaz'ın ailesine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diler.

Editör: İHSAN KURAN