Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, Türk Plastik Rekonstrüktif Cerrahlar Derneği ve Uluslararası Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Konfederasyonu üyesidir. Çapa Tıp Fakültesi mezunudur ve uzmanlık eğitimini de aynı fakültede tamamlamıştır. İşte, Opr. Dr. Bülent Cihantimur hakkında detaylı bilgiler...

BÜLENT CİHANTİMUR KİMDİR?

İŞKUR'dan Gelecek Meslekler Raporu: Hangi İşler Yükselişte? İŞKUR'dan Gelecek Meslekler Raporu: Hangi İşler Yükselişte?

Op. Dr. Bülent Cihantimur, 1970 yılında Kars'ta doğmuştur. Tıp eğitimine İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde başlamış ve buradan mezun olmuştur. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik Cerrahi alanında ihtisas yapmış ve Estetik Plastik Cerrahi uzmanı unvanını almıştır.

Kariyerine İngiltere St. Lawrance Hastanesi'nde çalışarak başlayan Op. Dr. Bülent Cihantimur, 1999 yılında Estetik International'ı kurarak Estetik International Sağlık Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmıştır. Yurt içi ve yurt dışında pek çok plastik cerrahi dergisinde makaleleri yayınlanmış olan Cihantimur, ayrıca birçok estetik ve kozmetik cerrahi derneğine üye olmuş ve Bursa'da bazı sanat ve magazin dergilerinde köşe yazarlığı yapmıştır. Bursa Tabip Odası, Estetik Plastik Cerrahi Derneği ve Türk Kalp Vakfı gibi çeşitli derneklerde üyelikleri bulunmaktadır.

2018 yılında Fashion TV tarafından yılın en başarılı estetik cerrahi uzmanı seçilen Op. Dr. Bülent Cihantimur'un "Yaşlanmayı Reddet" adında bir kitabı bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi