ÖĞRETMENLER UNUTULMUYOR
İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İnegöl Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne kutlama ziyaretinde bulundu.
ŞEHİTLERE ALLAH'TAN RAHMET
Oda Başkanı Erhan Güven yaptığı açıklamada;
"Bugün 24 Kasım Öğretmenler günü. Biz İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu olarak her sene olduğu gibi bu senede Mesleki Eğitim Merkezimizi ziyaret ediyoruz.
Okul Müdür Vekilimiz Recep Aktaş nezdinde okulumuzda görevli öğretmenlerimizin ve ülkemize hizmet etmiş ve halen hizmet edip çocuklarımızın geleceğine ışık olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.
Ebediyete göç etmiş ve şehit olmuş öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Bizleri güler yüzleriyle ağırlayan okul müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dedi.
BİZLERİ YALNIZ BIRAKMIYORLAR
Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Vekili Recep Aktaş ise;
"Her sene olduğu gibi bu senede bizleri unutmayıp ikramlarıyla ve çiçekleriyle bizleri ziyaret eden ve onurlandıran İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven Beye ve yönetim kuruluna, oda genel sekreterimize çok teşekkür ederiz. Gerçekten Berberler ve Kuaförler Odamızın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var.
Birlik beraberlik içinde sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz. İstişarelerimizi sıklıkla yapıyoruz. Her daim yanımızda oluyorlar. Sıkıntılarımızda bizleri yalnız bırakmıyorlar.
Her sene olduğu gibi bu senede bizleri unutmayıp 24 Kasım öğretmenler günü kutlama ziyaretinde bulundular. Ben okul öğretmenlerim adına bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. İkramları içinde ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

AUZEF Öğrencilerine Müjde! AUZEF Öğrencilerine Müjde!