Başkan Şadi Özdemir’den huzurevindeki annelere sürpriz ziyaret Başkan Şadi Özdemir’den huzurevindeki annelere sürpriz ziyaret

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası son 8 turunda, Nilüfer Belediyespor, Konya Büyükşehir Belediyespor'u 31-26 yenerek rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti. Üçevler Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede, Nilüfer Belediyespor, maçın ilk yarısında geriden gelerek eşitliği sağladı ve ikinci yarıda üstünlüğünü koruyarak galibiyete ulaştı.

AW076566_03

İlk Yarıda Geri Dönüş

Konya ekibi, maça hızlı bir başlangıç yaparak ilk çeyreği 9-5 önde tamamladı. Nilüfer Belediyespor Teknik Sorumlusu İlknur Kurtuluş'un mola ve taktiksel değişiklikleri sonrası, Nilüfer Belediyespor oyuna geri döndü ve ilk yarıyı 16-16 beraberlikle kapattı.

AW076566_02

İkinci Yarıda Üstünlük

"İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele alarak, üst üste bulduğumuz gollerle farkı açtık ve maçı 31-26 kazandık," dedi Teknik Sorumlu İlknur Kurtuluş.

AW076566_04

Rövanş Maçına Doğru

Nilüfer Belediyespor, 21 Kasım 2023 tarihinde Konya'da oynanacak rövanş maçına avantajlı bir skorla gidiyor. 4 farklı bir yenilgi bile onları tur atlatmaya yetecek.

Editör: Abdullah Argun