Niğde-Çamardı Yolu Yeşilova mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, Osman A. yönetimindeki 51 AAH 682 plakalı otomobil ile Ramazan T. idaresindeki 51 HV 568 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle Ramazan T. ve Ganimet T. olay yerinde hayatını kaybederken, Aynur Ş. (53), Hasan D. (18) ve Osman A. (42) ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hemen ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne taşındı.

Kaza ile ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. Detaylı inceleme ve tanık ifadeleriyle birlikte kaza nedeni ve sorumlularının belirlenmesi amacıyla çalışmalar sürdürülmektedir.

Tamirciye "Klimamdan malzeme çalmışsın" dedi kan aktı Tamirciye "Klimamdan malzeme çalmışsın" dedi kan aktı

Kaza sonrasında, olayın trajik boyutu sebebiyle yakınları ve çevredekiler büyük bir üzüntü içinde. Kazadan etkilenen ailelere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileriz. Trafik güvenliği konusundaki önlemlerin bir kez daha gözden geçirilmesi ve sürücülerin dikkatli olmaları gerekliliği bir kez daha vurgulanmaktadır.

Editör: İHSAN KURAN