Nare Et Restaurant sahibi Ahmet Güç, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sultan Su İnegölspor futbolcuları ve teknik heyetini akşam yemeğinde misafir etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada takımın yeni sezon motivasyonu pekişti.

Nare Et Restaurant, Sultan Su İnegölspor'u Ağırladı (5) Nare Et Restaurant, Sultan Su İnegölspor'u Ağırladı (3) Nare Et Restaurant, Sultan Su İnegölspor'u Ağırladı (2)

Yemek sonrası açıklama yapan Nare Et Restaurant sahibi Ahmet Güç, “Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’umuzun değerli oyuncularını ve teknik heyetini ağırlamak istedik. İnşallah İsmail Güldüren önderliğinde güzel bir sezon geçiririz. Biz her zaman İnegölspor’umuzun yanındayız. Elimizden ne geliyorsa yapmaya da hazırız. Şehir kenetlenince her türlü zorlukların üstesinden geleceğimize eminim. Bu manada tüm ilçe halkımızı takımlarını desteklemeye davet ediyorum” dedi.

İnegöl’de mobilya atölyesinde korkutan yangın
İnegöl’de mobilya atölyesinde korkutan yangın
İçeriği Görüntüle

Nare Et Restaurant, Sultan Su İnegölspor'u Ağırladı (4)

Kaynak: BÜLTEN