Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'ta düzenlenecek olan yerel seçimlere yönelik adaylarını açıklamaya devam ediyor. Bugün itibariyle, MHP'nin 8 il, 40 büyükşehir ilçesi ve 7 ilçe olmak üzere toplamda 55 yeni adayını daha kamuoyuna duyurduğu bildirildi.

Bursa'dan bugün açıklanan listede, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Beygirci'nin ismi yer alırken, dünkü açıklamada ise Yenişehir Belediye Başkan Adayı olarak Davut Aydın ismi belirlenmişti. Bu kapsamda, şu ana kadar Cumhur İttifakı adayları arasından Bursa'dan toplamda 2 ismin açıklandığı ifade edildi.

Bursa'da Tarımın Geleceği Gençlerin Elinde! 2023 Yılında İstihdam 171 Bin Kişi Azaldı Bursa'da Tarımın Geleceği Gençlerin Elinde! 2023 Yılında İstihdam 171 Bin Kişi Azaldı

31 Mart'taki yerel seçimlerde, Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa ilçesinde, Davut Aydın ise Yenişehir ilçesinde belediye başkanlığı için yarışacaklar. MHP'nin adayları, seçim kampanyası boyunca kendi bölgelerindeki seçmenlere yönelik projelerini ve vaatlerini tanıtarak destek toplamaya çalışacaklar. Cumhur İttifakı'nın Bursa'dan çıkardığı adaylar, bölgesel ihtiyaçlara yönelik çözüm önerileri sunarak seçmenin ilgisini çekmeye çalışacaklar.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK