17 Mayıs Güncel Altın Fiyatları 17 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (MÜSİAD) yeni Başkan Mehmet Döngel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret etti. Bugün 12.00'da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette MÜSİAD, Başkan Taban'ın daha önce kurumlara gönderdiği yazıda talep ettiği şehir hakkındaki öneri ve projelere ilişkin dosyasını Belediye Başkanı Alper Taban'a teslim etti.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan MÜSİAD Başkanı Mehmet Döngel; "Başkanımız bir süre önce kurumlara yazı göndererek İnegöl ile ilgili projeleriniz ve önerileriniz varsa bunları bizlere sunun demişti. Biz de MÜSİAD İnegöl Şubesi olarak hazırladığımız dosyayı kendisine getirdik. İnşallah uygulanabilir projelerdir. Biz her zaman Başkanımızın yanındayız. Her türlü desteğe hazırız. İnşallah projelerimiz uygulanır ve halkımız da onlardan faydalanır" dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Tabi bizler öncelikli olarak şehrimize dair yeni dönemde neler yapılabilir ve şehrimizin ihtiyaçları nelerdir konusunda çalışıyoruz. Bu şehrin en gelişmiş şehirler içerisinde yer alması ve beraberinde de örnek gösterilen bir şehir olması, bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın da refahının yüksek kişiler olabilmesi adına duyurularımızı yaptık. Kurumlarımıza yazılarımızı gönderdik. MÜSİAD'a teşekkür ediyorum. Kendileri önceki dönemlerde de özellikle yerel seçimler yaklaştığında Belediye Başkanlarına gerekli raporları hazırlayarak sunuyorlar. Bu şehirle ilgili aidiyetlerini, vizyonlarını ortaya koyuyorlar. Henüz göreve geldiler Mehmet Başkanımız ve yönetimi. Başarılar diliyorum. Bizler de bu projelerin her birini değerlendirerek karşılığını sağlayabileceğimiz projeleri bir bir planlayarak kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

Ziyaret sırasında MÜSİAD Başkanı Mehmet Döngel, hazırladıkları dosyayı Başkan Taban'a takdim etti.